Det behövs många par trosor i byrån för att man ska kunna vara förberedd för alla tillfällen; fester, vardag eller intima tillfällen. Det finns ett massivt antal typer av trosor, och ibland måste man titta många gånger extra för att hitta det man faktiskt behöver. Allt handlar om hur din kropp ser ut, Hur mycket du är bekväm med att visa upp och vad du planerar att bära ovanpå. Detta inlägg är dedikerat till att ge dig tips på hur du hittar, provar och väljer rätt trosor.
bambu-trosor-svarta-w900
Först och främst behöver du hitta rätt passform för din kropp och ditt ändamål. Om trosorna glider upp, veckar sig runt din mage eller sitter åt för hårt behöver du större trosor, det säger egentligen sig självt i det här fallet. Om trosorna hänger, glider ner eller lämnar tomt utrymme i skrevet behöver du hitta mindre trosor som sitter som de ska.

Sedan behöver du tänka på att undvika trosor som blir genomskinliga på dig. Om du bär tunna kläder är det bäst att satsa på ett par hudfärgade trosor så att det inte går att urskilja. Kvinnor med ljusare hud kan välja plagg som benämns som hudfärgade, medan kvinnor med mörkare hud får leta efter mörkare nyanser för att undvika Det här problemet. Du vill inte heller att trosorna ska synas under dina kläder. Till exempel vill man ha lågt skurna trosor under jeans.

Framhäv och betona dina bästa tillgångar. Du som har en fantastisk rumpa bör välja en stringtrosa som visar upp höfterna eller bekväma boxertrosor, som dessutom har en väldigt hög sex appeal. Ett par bikinitrosor kan hjälpa dig att betona en tonad mage.

Maskera dina svagheter. Om du behöver dra in magen lite eller dölja en pinsam detalj kan du välja en kontrollerande topp eller ett par snygga trosor med slimmande effekt. Det finns till exempel trosor med hög midja som trycker tillbaka överflödigt fett så att magen ser mer neutral ut. Dessa underkläder finns dock inte i alla klädbutiker, utan i mer specialiserade butiker online som fokuserar på underkläder av alla typer som kan tänkas behövas idag.