Din underklädeslåda är smockfull av färger – det är en regnbåge av svart, vitt och allt däremellan. Men har du någonsin funderat på vilka signaler du skickar med dessa färger?

Svart
Svart är utan tvekan den mest förföriska. De andra färgerna är sexiga på sina egna sätt, men inget skriker sensualitet på samma sätt som svart. Det används mycket i underkläder för att leda tankarna till just förförelse. Det är en tidlös färg som många tycker får kroppen att se smalare ut.

Rött
Rött stimulerar circulation och sensualitet. Det är en färg som påminner om känslor som passion, kärlek och sexualitet. Likt hur en tjur dras till matadoren drar rött även mannens uppmärksamhet till dig. Den som bär rött kommer att få fantastiska reaktioner, uppmärksamhet och självförtroende.

Vitt
Vitt är resultatet av kombinationen av alla andra fäger i spektrat, och anses vara en sommarfärg. På underkläder representerar det renhet och oskuld. Det har också många spirituella betydelser; bland annat gudomligt ljus, och upplysning, möjligtvis för att det reflekterar ljus. De som bär vitt söker inte uppmärksamhet, utan vill ses som oskyldig eller spirituell.

Nude
Nude är engelska för naken, men i detta fallet syftar det på hudfärgen hos en genomsnittlig vit människa. Speciellt på senare år har denna färgen blivit mycket populär i underkläder. Nude är en jordnära färg som är vanlig i naturen och är en del av vad vi är. För många representerar det struktur och pålitlighet. Kvinnor som bär underkläder i Nude vill inte märkas för vad de bär, utan vill blanda in i mängden utan att sticka ut.
Detta kan låta lite halvtråkigt för många, men trots det är det en av de tre bäst säljande färgerna.

hotina-baby-pink

Rosa
Rosa är en vänlig och lugnande färg som stimulerar känslor av oskyldig romans, till skillnad från de köttsliga lustar rött påminner dig om. Blekrosa lugnar och gör bäraren lättare att prata med, vilket gör färgen fantastisk att ha på en date. Rosa är dessutom i dagens samhälle en väldigt feminin färg.